reza1078 7 ارسال شده در بهمن 90 سلام اول بگم گشتم پیدا نکردم(قبلا یا در تالارها دیده بودم و یا در قالبهای جومینا) این کد را برای جایی می خواهم که اگر متن و یا لینک من بیشتر از عرض شد از کادر نزند بیرون و یا به سطر پایین نیاید(برای اینکه از کادر بیرون نزند می توان از کد overflow:hidden; استفاده کرد اما برای اینکه به خط پایین نیاید باید چه کار کرد) یعنی می خواهم مثلا تعداد کاراکترهای یک لینک یا متن مثلا 300 تا باشد امیدوارم کامل توضیح داده باشم البته این مورد در افزونه های مختلف هم دیدم مثل alphacontent و یا آخرین اخبار اما کدش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای این مورد معمولا از جاوااسکریپت یا php استفاده میکنند فکر نمیکنم بتونید به راحتی اینکار رو انجام بدید در نت جستجو کنید احتمالا آموزش موجود باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 90 جستجو کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم در آخرین اخبار از php استفاده شده بود گفتم شاید راهکار راحتری وجود داشته باشد اگر دوستان روش راحتتری حالا با هر چی جاوا و یا php دارند ممنوم می شم راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام رای اینکه از کادر بیرون نزند می توان از کد overflow:hidden; استفاده کرد اما برای اینکه به خط پایین نیاید باید چه کار کرد) برای این کار باید ارتفاع هم براش بزارید. @ به خط پایین میاد ولی دیده نمیشه / یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 90 با سلام رای اینکه از کادر بیرون نزند می توان از کد overflow:hidden; استفاده کرد اما برای اینکه به خط پایین نیاید باید چه کار کرد) برای این کار باید ارتفاع هم براش بزارید. @ به خط پایین میاد ولی دیده نمیشه / یا حق آره این را می دونم نمی دونم چطوری بدون دردسر محدودیت برای تعداد کلمات بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام تا جایی که من میدونم راه ساده تر از این نداریم باید برنامه نویس کنید // یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در بهمن 90 متاسفانه باید در خیلی جاها ازش استفاده کنم که در هر قسمت مقدارش فرق می کنه در نتیجه باید کلی وقتم تلف بشه مرسی از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
komehgroup 0 ارسال شده در آذر 91 سلام فکر میکنم خیلی از طرح این موضوع گذشته باشه ولی بد نیست جوابشو که تست هم شده اینجا برای عموم بزارم اول شما باید یه کلاس برای ماژول خودتون توی css قالب تعریف کنید ، مثلا lastnewskomeh حالا این کدها رو به css قالبتون اضافه کنید . .lastnewskomeh { font-size:9px; text-align:justify; text-overflow: ellipsis; white-space: nowrap; overflow:hidden; max-width: 12ex; } اگه سئوالی بود در خدمتم پایدار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر