masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همگی من یه سایت دارم درحال ساخت خب فروشگاه ویرچومارت تو این وب سایتی که دارم وجود داره اما من یه سایت بازی هم می خوام بسازم و فایل نصبی ویرچو مارت رو ندارم آیا میشود راهی به من نشان بدهید که که ویرچومارت رو تو این یکی سایت کپی کنم و درواقع دارم فایل نصبی فروشگاه رو ولی به علت حجم زیاد نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خیر دوست عزیز بهتره افزونه ها رو نصب کنید و در واقع بصورت دستی به سیستم اضافه نشه شما اگر این پست رو پیگیر باشید مشکل نصب اتون هم حل می شه: http://forum.joomina.ir/thread-10350-post-57284.html#pid57284 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام انتقال به صورت دستی سخت هست و باعث ایجاد مشکل میشه برای شما اگر تسلط به افزونه نداشته باشید میتونید بسته نصب شده رو کپی کنید و جداول مربوط به افزونه فروشگاهی رو ایمپورت کنید رو دیتابیس جدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر