rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان!اقا من قالبم همه چیزش تو صفحه اصلیش درسته اما وقتی روی یکی از بخش ها کلیک میکنم یا میخوام خبری ارسال کنم همه چیزش بر عکس میشه!میشه کمکم کنید لینک سایتم www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز سایت شما الان درسته فقط مشکلش اینه که قالبتون راست چین نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز تو قالب هایی که با آرتیستر درست میکنید باید دقیقا طبق آموزشی که تو سایت جومینا قرار دارد عمل کنید اینم لینکش : http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/template-design/70-how-to-make-artisteer-rtl.html ولی باید در خط 1121 فایل template.css کلاس زیر رو پیدا کنی art-PostContent. و دستور زیر را توش وارد کنی direction:rtl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 ای ول داداش!اما منو هاش درست نشدن!منو هاش بر عکس هستن دادا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر