sarahpirali 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان عزیز لصفا مشکلم رو حل کنید من جدیدا دارم سایتی طراحی میکنم که می خواهم هنگام ورود به سایت یک پیغام بیاید ولی این پیغام در صفحات دیگر سایتم هم می آید برای نمونه به سایت زیر بروید www.push-plc.com فقط در دو منوی صفحه اصلی و ثبت نام مطلب برای پیش فرض و امتحان گذاشتم بقیه لینک ها مطلب ندارن فعلا کد اسکریپتم هم بصورت زیر است: function openWin () { $(document).ready(function(){ $('.overlay').fadeIn('fast',function(){ $('#box').animate({'top':'160px'},500); }); $('.overlay').click(function(){ $('#box').animate({'top':'-200px'},500,function(){ $('.overlay').fadeOut('fast'); }); }); }); } بعد در قسمت onload بادی تابع را فراخوانی میکنم البته من اسکریپتم را در قسمت هد صدا می زنم لطفا کمکم کنید حتی اگه اسکریپت معمولی alert را هم بنویسم باز این مشکل هست [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای این کار از افزونه استفاده کنید افزونه پاپ آپ / سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarahpirali 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای این کار از افزونه استفاده کنید افزونه پاپ آپ / سرچ کنید یا حق سلام ممنون از راهنمایی تون من پاپ اپ جومینا رو استفاده کردم خیلی عالی هست فقط باید هواستون باشه jqery آن با jqery دیگر سایتتان تداخل نداشته باشه وگرنه ماژول رو نشون نمی ده من لینک این ماژول رو می ذارم تا دوستان هم ازش استفاده کنن http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-nice/358-popup.html بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر