mahdia 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام میخوام فونت تیترای این قالبو بزرگ کنم لطفا راهنمایی کنید http://news.reyneshin.ir lماژولو تغییر دادم بزرگ نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام تیتر کدوم قسمتو ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در بهمن 90 تیتر مطالب ماژول پارسا نیوز من توی کدهاش عوض کردم نشد آقای پارسا فرمودند احتمالا از قالبتون هست حالا میخوام ببینم کجای قالبو باید فونتشو بزرگ کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/kh_zagros_news/css/template.css در خط 77 این کد قرار دارد : a { color: #546069; text-decoration: none; } حالا به کدهای بالا این دو خط کد را هم اضافه کنید : font-size: 12px; font-family: Tahoma; تغییرات را ذخیره کرده ، کش مرورگرتون را هم پاکسازی کنید و پیش نمایش سایتتون را ببینید سوال دیگه ای هم بود در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdia 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/kh_zagros_news/css/template.css در خط 77 این کد قرار دارد : a { color: #546069; text-decoration: none; } حالا به کدهای بالا این دو خط کد را هم اضافه کنید : font-size: 12px; font-family: Tahoma; تغییرات را ذخیره کرده ، کش مرورگرتون را هم پاکسازی کنید و پیش نمایش سایتتون را ببینید سوال دیگه ای هم بود در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): یعنی به این صورت a { color: #546069; text-decoration: none;font-size: 25px; font-family: Tahoma;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بله ، ولی بهتره هر کد را در یک خط بنویسید a { color: #546069; text-decoration: none; font-size: 12px; font-family: Tahoma; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر