rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام من با ارتیشتر این منو را دارم اما توسایت میدونم منو بالا باید user3 باشه.اما این virtual menu چی؟؟؟ببینید عکسو درضمن چند موقعیت ما داریم.right.left.user3درسته؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13275347731.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 برای vertical menu کلاس مخصوص وجود دارد که باید در موقعیت راست و یا چپ از vertical منو استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 شما توى كلاس ماژول بنويسيد art-vmenu درست ميشه فكر كنم همه جا هم ميشه گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 بیشتر توضیح بدید .کلاس ماژول کجاست.موقعیتشو چی بزنم؟منظور کلاس اسمشه؟چند تا موقعیت داریم؟؟؟من باید چه کنم ابن منو بیاد بیشتر توضیح بدید متوجه نمیشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام وارد تنظیمات ماژول شوید سمت چپ (در جوملا ایرانی ) تنظیمات و پارامتر های ماژول رو خوهید دید که از اونجا میتونید کلاس ماژول رو وارد کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 پسوند کلاس ماژول رو میگید دیگه.مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.ممنون.شدددد شددد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام برای تشکر از دکمه سپاس استفاده کنید .:exclamation: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر