bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام وقت بخير من يک اسلايدر به صورت آجاکس مانند سايت زير مي خواهم که آخرين ارسال هر مجموعه را به صورت کاملا منظم و آجاکس نمايش دهد http://irantvto.ir/ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 شرمنده از اسپم، چون خيلي نياز دارم و خيلي وقت هم هست که دارم دنبال اون مي گردم چنين افزونه اي مي خوام که آخرين ارسال هاي هر مجموعه رو به صورت جداگانه نشون بده تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید برای این منظور یک افزونه تب ساز باید نصب کنید و بعد یک افزونه که برای نمایش آخرین اخبار (که می تونید تنظیم کنید برا بخش های مد نظرتون) نصب کنید و در افزونه تب ساز اتون بکار ببرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bijan69 0 ارسال شده در بهمن 90 میشه لطفا این دو تا افزونه را برای دانلود قرار دهید من یک روز تمام هست که دارم دنبال چنین چیزی میگردم ولی پیدا نمی کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام قبلا در سایت جومینا هم افزونه تب ساز و هم افزونه جهت نمایش آخرین اخبار منتشر شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر