شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 من احتیاج به یک کامپوننت دارم که : 1 - حساب کاربری ایجاد کنه 2- در حساب کاربری هرکس یکسری فرم وجود داشته باشه که کاربر پر بکنه و در فرم ها احتیاج به Upload فایل هم هست . 3 - فرم های ارسالی قبلی هر کاربر در حساب کاربری اش قابل رویت باشد 4- قابلیت ارسال مقاله برای مدیر سایت داشته باشد تا اگر مناسب بود منتشر شود من برای ورود کاربران از ماژول Yoo_login استفاده کرده ام برای ایجاد فرم از کامپوننت Art form ولی می خواهم تمام اینها اگر بشود در یک کامپوننت تعریف شود و یا راهی باشد که با هم مرتبط شده و برای کاربر در یک صفحه قابل دسترس باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام میتونی کامپوننت ثبت نام پیشرفته جوملا دانلود کنی و کاربران سایت شما میتونند بدون اینکه ماژول نصب کنید مطلب ارسال کنند ( در امکانات جوملا است ) اگه بشتر امکانات بخوای به نظر من باید هزینه کنی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 آیا در ثبت نام پیشرفته می توان فرم ها را یکجا قرار داد و کاربر فرم های پر کرده قبلی خود را نیز ببیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 من از ثبت نام پیشرفته استفاده کردم... اما متاسفانه مشخصاتی که میگیره محدود هست... و قابل تعریف نیست که بخوایید مشخصات جدیدی براش تعریف کنید... یه سوال: فرم ساز ها چه استفاده ای دارن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 از دوستان ممنونم من می خواهم از فرم ها برای گرفتن اطلاعات کاملتری از کاربران سایت استفاده کنم مثلاً تلفن ، آدرس ، کد پستی ، و چیز های دیگر همچنین می خواهم یکسری سئوال مطرح کنم که کسانی که ثبت نام می کنند به آن سئوالات جواب دهند و این فرمها ضمیمه پروفایل کاربری آنان گردد یا چیزی شبیه به آن ولی در هر صورت کاربر تنها در یک صفحه به آنها دسترسی و دسترسی مجدد داشته باشد. اگر بیشتر راهنماییم کنید سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر