رضا 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من قالب BlueJoom رو نصب كردم ولي وقتي روي مرور گر اكسپلورر ورژن هاي پاين بازش مي كنم تقريبا همه چي بهم ميريزه راهي براي اصلاح هست يا نه با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا دموی انلاین بذارید در قالب تغییری دادید؟ در کدوم بخش و چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام سايت فقط لوگو رو عوض كردم همين بعد مشكل فقط داخل مرورگر اكسپلورر هست ورژن 6 http://www.acstu.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام من الان با ie6 نگا کردم منوی سایتت سالم بود فقط لوگو مشکل داره که اونم دلیلش عدم توانایی ie6 در نمایش فایل های png هستش ie6 دیگه ببین چقدر مزخرفه که دیگه مایکروسافتم ازش پشتیبانی نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من الان با ie6 نگا کردم منوی سایتت سالم بود فقط لوگو مشکل داره که اونم دلیلش عدم توانایی ie6 در نمایش فایل های png هستش ie6 دیگه ببین چقدر مزخرفه که دیگه مایکروسافتم ازش پشتیبانی نمیکنه ولي منوهاش كلا بالا نميان نه برا ي خودم نه براي دوستم داخل جاي هم كه نهادن براي دانلود گفتن كه مشكل داره من نميدونم چرا مردم ايران دست از سر اكسپلورر 6 ور نميدارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 من با ie tester دیدم منو سالم بود اخه این قالب فایل css مخصوص برای آی ای 6 داره قبل از تغییر لوگو هم اینجوری بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر