rahrovan 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان . من با تازگی جومینا 2.5 رو که سایت جومینا منتشر کرده بود نصب کردم و چند تا قالب از سایت دانلود کردم (مثل قالب zeoxy - radd - bluered) اما هر قالبی رو که برای سایت امتحان کردم پیغام خطای زیر رو می داد : Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in C:\xampp\htdocs\MA\templates\bluered\functions.php on line 17 لطفاً کمک کنید.:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این قالب ها مخصوص جوملا 1.5 هستند شما باید قالب های جوملا 1.7 رو جوملات نصب کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahrovan 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز این قالب ها مخصوص جوملا 1.5 هستند شما باید قالب های جوملا 1.7 رو جوملات نصب کنی بسیار ممنون. حالا من چکار کنم . قالب های دیگری که از سایت دانلود کرده ام زیاد جالب نیست. حتی قالب هایی که با ارتیستر 3 هم ساختم کار نمی کنه. :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام یا باید از قالب هاب موجود برای 1.7 استفاده کنید یا باید سفارش طراحی اختصاصی بدید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر