rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام من تو artister منوی بالا رو به صورت ابشاری نمایش داده میشود یعنی روی یگزینه وامیستم یه منو زیرش باز میشه حالا اومدم روی ج.ملا نصب کردم.اما زیر منو مو نشون نمیده ومنو رو تو موقعیت user3 قرار دادم اومد اما زیرمنو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام منویی که برای اون موقعیت گذاشتید زیر منو داره؟ گزینه نمایش دائمی زیر منوها رو فعال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 اره زیر منو داره. نه این گزینه رو ندیدم.کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 برو تو مدیریت منو بعد ویرایش منو مورد نظر بخش پارامترها ستون سمت چپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 ماله من 1.5 هست سمت چپ پارمترهای پایه ای پارامنرهای پیشرفته پارامترهای کامپونت پارامتر های سیستم ایتارو دیدم اما ببخشید اون گزینه ...ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام ببخشید دوست عزیزم اشتباه از من بود شرمنده شما برو تو مدیریت ماژول بعد برو به ویرایش ماژول منوی مورد نظرت حالا ستون سمت چپ پارامترهای ماژول بازم شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 مرسی عزیز اتفاقا پیداش کردم تو ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 اینو یاد گرفتم حالا اینارو ساختم منو اصلی شامل مثلا 1 2 3 منو 1 شامل مثلا 1 2 3 حالا میخوام توی منو بالام همه منو هام بیاد یا زیر منو به صورت ابشاری نمیدونم منظورمو گرفتید ببینید اینارو انجام دادم سلاممنویی که برای اون موقعیت گذاشتید زیر منو داره؟ گزینه نمایش دائمی زیر منوها رو فعال کردید؟ خوب حالا این یه منو بازیر منوشو نشون میده اما سایته من 3 تا منو جدا با زیرمنو داره میخوام هر 3 نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 آموزشش تو انجمن هست جستجو کنید لطفا تا دوباره کاری نشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در بهمن 90 اقای دفاعی عزیز شد .من یه منو م بردم بالا زیرمنو شو نشون داد اما اما من تو ماژول هام سه تا منو دارم ایا میشه همه رو بالا نشون داد و زیرمنو شم بشه.یعنی کل منو هام بالا سرجمع باشهاینجا رو ببینید http://www.dai-art.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر