canadaexpert 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان، من از جوملا ۱.۵ استفاده میکنم. و میخاهم که ان را به روز کنم به ورژن ۱.۷ یا ۲.۵ والی نگرانم که سایت درست کار نکنه. حالا میخواستم که من را راهنمایی کنید که آیا راهی وجود داره که بشه مطمئن بود که پس از به روز رسانی مشکلی پیش نمیاد؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 همیشه روزه شک دار نگیرید! از دیتابیس و فایل های خود پشتیبان بگیرید با افزونه زیر هم جوملای خود را ارتقاء دهید jUpgrade پس از ارتقاء ان شاء الله که مشکل نداره (99 در صد) اگر مشکلی هم داشت با خیال را حت فایل ها را برگردونید و مشکل را در انجمن بیان کنید تا دوستان شما را راهنمائی کنند ( بعضی مواقع هاست میزنه تو ذوق آدم!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_sha 1 ارسال شده در بهمن 90 اگه من هم بخواهم این کار رو بکنم و مثلا به 2.5 ارتقا بدم . اون تعداد از ماژولها و افزونه هایی که مختص 1.5 هستند . تو ورژن جدید درست کار میکنند ؟ به نظر شما اصلا لزومی داره که 1.5 رو به 2.5 ارتقا بدیم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 اکثر افزونه ها نسخه 2.5 و 1.7 داره و آنهایی که ندارند مشابهش هست توجه داشته باشید جوملا 1.5 تا بهار پشتیبانی میشه و بعد آن از لحاظ امنیت در خطر هستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 اکثر افزونه ها نسخه 2.5 و 1.7 داره و آنهایی که ندارند مشابهش هست توجه داشته باشید جوملا 1.5 تا بهار پشتیبانی میشه و بعد آن از لحاظ امنیت در خطر هستید سلام آقای موذنی لینک jUpgrade دانلود نمیکنه This extension requires registration to download. افزونه تجاریه یا ایران برا دانلود رایگان تحریمه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خیر، افزونه رایگان هست برای دانلود ابتدا باید در سایت سازنده افزونه ثبت نام کنید و بعد اقدام به دانلود موفق باشیدلینک دانلود در آپلود سنتر جومینا: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13275934491.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر