9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام به دوستان عزیز خیلی گشتم اما چیزی که مشگل من رو حل کنه پیدا نکردم من به دنبال یک rss برای تمام مطالب سایت و مجموعه ها و بخش ها هستم rss خود جوملا برای هر صفحه یک آر اس اس ایجاد میکنه اما آر اس اسی وجود نداره که یک جا تمام مطالب رو ساپورت کنه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 در واقع الان برای هر بخشی یک آراس اس دارم اما میخوام برای آخرین اخبار که شامل همه بخشها میشه هم یه اراس اس داشته باشم ممنون میشم از دوستان اگگر کمک بکنند 1 واکنش ها : abnavazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 از ماژول زیر می توانید برای اضافه کردن تمام آر اس اس ها استفاده کنید. در تنظیمات ماژول لینک آر اس اس ها را مقابل RSS URLs درج کنید RSS Browser نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از شما بابت جواب دادن اما شاید متوجه نشدید من چی میخوام این چیز یکه شما دادید رو خود جوملا داره ( فید خوان ) من میخوام خود سایتم آراس اس داشته باشه یعنی یه لینککی که آر اس اس خبرهای سایتم باشه الان هر بخشی یه آراس اس مجزا داره اما من یه ار اس اس هم میخوام که آخرین اخبار سایت رو مثلا 50 خبر آخر سایتم رو نشون بده 1 واکنش ها : abnavazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 شما می تونید از RSS Feed Manager استفاده کنید. بعد از نصب کامپوننت، به مسیر کامپوننت رفته و روی جدید کلیک کنید. الان تمام بخش ها را انتخاب کنید. بعد Published را تیک بزنید و تنظیمات دلخواه را انجام بدهید. پس از ذخیره آدرس آر اس اس کل مطالب را میده که می تونید برای نمایش در سایت قرار بدهید ولی فید خوانی که که فید جوملا را متمرکز کنه نمیدونم باشه یا خیر در اینجا می توانید تمامی افزونه ها را ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 این هم نمیشه اولا این ماژول برای جومات 1 هست ! بعدش هم نشد بازم فکر میکنم این ماژول میخواد از مطالب صفحه اول استفاده کنده و چون من هیچ مطلبی تو صفحه اول نمیذارم فقط از طریق ماژولها مطلب منتشر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 پس یعنی همچین چیزی وجودنداره ؟ آر اس اس از تمامیه اخبار ، چه صفحه اول باشه و چه نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام من که تاحالا چنین چیزی رو ندیدم احتمال زیاد موجود نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 ممنون جناب مرادی عزیز یعنی هیچی نیتس که جمع تمام مطالب سایت رو یا بخشهای انتخابی رو آر اس اس کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 فکر کنم یه جورایی بشه با ترفندی این کار رو انجام داد. شما یه لینک منوی جدید بساز و نوعشو بلاگ صفحه نخست بذار، حالا واسش تنظیم کن که مثلا 50 مطلب آخرتو نشور بده. بعد اینکه منو رو ساختی اگه از اون آدرس فید بگیری همونی میشه که می خوای!!! مثلا اگه لینک منوتو بذاری allRSS آدرسش میشه: www.yourdomain.com/allRSS?format=feed&type=rss[php] امیدوارم اینجوری حل بشه. در پناه حق، موفق باشین ببخشید آدرس بالا اشتباه شد www.yourdomain.com/allRSS?format=feed&type=rss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون دوست عزیز اما من توضیح دادم که تو سایت ما هیچ مطلبی گزینه صفحه اول رو نداره ! تمامیه مطالب از طریق ماژولها نمایش داده میشه و هیچ مطلبی رو مستقیم نمیذاریم صفحه اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. کامپوننت k2 برای هر مطلب یک RSS جداگانه اضافه می کند! موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر