padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و خسته نباشید به همگی من یک قالب درست کردم . داخل اینترنت اکسپلورر مطالب به صورت نیمه باز می شه و تمام صفحه ام را نمی گیره اما در مرورگر فایر فاکس اینجوری نیست. در ضمن در هر دو قالب فایل های پاپ اپ را به غیر از ورود کاربر کار نمی کنه. کسی می تونه کمک کنه. راستی داشت یادم می رفت این هم لینک سایت http://www.honer.ir/home/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این قالب با ارتیستر طراحی شده برای کلاس art-postcontent خاصیت width تعیین کنید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام مشکل قالب شما مربوط به کد max-width هست که مرورگرهای IE ساپورت نمیکنه برای رفع مشکل در خط 1514 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: .art-post { margin: 7px; width: 650px; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 خب مشخص هست قالب های آرتیستر دارای کلاس ها و آیدی هایی با پیشوند art هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 خب مشخص هست قالب های آرتیستر دارای کلاس ها و آیدی هایی با پیشوند art هستند چرا وقتی کد قالب را ویرایش می کنم چند دقیقه طول می کشه تا بر روی قالب به نمایش در بیاد؟ سلام مشکل قالب شما مربوط به کد max-width هست که مرورگرهای IE ساپورت نمیکنه برای رفع مشکل در خط 1514 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: .art-post { margin: 7px; width: 650px; } در پناه حق... دستتون درد نکنه کارتون بیسته خیلی خیلی ممنونم راستی این قالب یک سری مشکلاتی هم داره مثلا امروز با یک سیستم دیگه رفتم به سایتم سر زدم یک سری مشکلاتی داشت. اما این مشکلات را در سیستم من نشون نمی داد. یکی از این ها مثلا روی تصویری که رون سایت اون وسط است کلیک کنید باید به صورت پاپ اپ باز بشه اما نمی شه ، در مرورگر فایر فاکس درست کار می کنه و وقتی که ماژول اسکرول تاپ سایت را فعال می کنم مثل مرورگر اینترنت اکسپلورر نشون می ده اگر مشکل دیگه ای هم شما می بینید لطفا به من هم بگید خیلی خیلی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 به علت کش جوملا یا کش مرورگر یا هر دو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوباره چطوری می تونم پشت تکس باکس هایم در قالب یک تصویر یا سایه با css بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز برای اینکار شما باید به css3 یا css2 آشنایی داشته باشید قبل از سوال ابتدا خودتون تلاش کنید و در گوگل جستجو کنید در گوگل آموزش های مربوط به این دو زبان موجود هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر