amirjab 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام سایتم ه-ک شده و هر چی می گردم صفحه ایندکسی که هکر ها در سایت گذاشتم را پیدا نمی کنم تا آن را پاک کنم. یک بار دیگر که ه-ک شدهم فوری فایل index هکر ها را پاک کردم و دیگه مشکلی نبود ولی حالا این فایل را نمی بینم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید شما میتونید فایل های ایندکس موجود در بسته نصبی جوملا رو کپی کنید و در سایت خود جایگزین کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirjab 0 ارسال شده در بهمن 90 سلامی دوباره هکر ها محتویات صفحه دیفیس را در html قالب نهاده بودند.اصلا ایندکسی نبود. سوالم این بود چه طور میشه از حمله هکر ها جلو گیری کرد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام مقاله آموزشی افزایش امنیت جوملا که در سایت جومینا هست رو مطالعه کنید گذاشتن رمز روی پوشه ادمین تغییر ادرس صفحه مدیریت انتخاب رمز مناسب تغییر نام کاربری admin استفاده از افزونه های مربوطه مانند jhackguard و .... در نهایت هم از امنیت سرورتون مطمئن بشید و اگر مشکل داره هاستتون رو عوض کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر