fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من به دنبال یک سیستم مدیریت فست فود و رستوران می گردم ! سیستمی که شود با آن بشود کاربر غذا ها را ببیند ! غذا رو را آنلاین رزرو کند ! بعد یک چیز دیگر البته مهم نیست ولی خوب اگر بشود خیلی عالی است ... من به عنوان مدیر سایت امروز 10 نوع غذا را برای فروش گذاشتم ! مثلا قرمه سبزی 20 عدد فقط فروش دارد و بقیقه غذا هم به همین صورت ... می خواهم وقت ی 20 عدد قرمه سبزی تمام شد خودش اتوماتیک غیرفعال شود ! البته خودم اول نظر داشتم ! از سیستم رزرو استفاده کنم ! و فقط متنش را تغییر بدهم بعد گفتم اسکریپت استفاده کنم حالا اگر دوستان چنین افزونه ای را معرفی کنند ممنون می شوم البته اگر نظر بهتری دارید ممنون می شوم اطلاع دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام میتونی از ویرچومارت استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در بهمن 90 خوب ممنون می شوم بیشتر راهنمائی ام کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 این کامپوننت برای ایجاد فروشگاه استفاده میشه می خوای نمونشو ببینی برو به فروشگاه جومینا حالا شما به جای محصولات می تونی غذا تعریف کنی http://www.joominamarket.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر