eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام ببخشید نسخه جدید آرتیستر اومد ؟ من 1 ماهه سربازیم وقت نکردم بیام نت حالا آیا نسخه جدیدش اومده اگه میشه یه لینکی چیزی بدید میدونم نمیشه در جومینا آپلود کرد میشه لینک بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 آخرین ریلیزها فقط در انجمن کاربری این برنامه لینک داده می شود. نسخه رسمی معمولا یک دو تا قدیمی تر هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 آدرس انجمن چی هست و چه سایتهای ارائه میدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 داداش من باید در سایت های وارز بگیری می تونی از این سایت دریافت کنی katz.cd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام میتونید ورژن آرتیستر Artisteer 2.5 for Windows رو از سایت خودش دانلود کنی من کرکش رو هم دانلود کردم اگه کار کنه در همیج جا میگم تا اگه دوستان بخواند براشون لینکشو براشون ارسال کنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 میشه لینک کرک رو بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان عزیز کرکی که پیدا کردم کار نمیکنه اگه پیدا کردم همین جا به دوستان اطلاع میدم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 در ورژن 2.4 من کرکی که دارم به خوبی کار میکنه فقط یه مشکل داره اونم اینه که وقتی قالبی را save میکنی وقتی دوباره می خوای بازش کنی قالب پیشفرض خود آرتیستر را باز میکنه در واقع save در اون عملا کار نمیکنه اگه کسی از دوستان کرک یا لودر ورژن 2.4 را داره که به درستی کار میکنه لطفا حتما برای من بفرسته شدیدا بش نیاز دارم لودر ورژن 2.5 هم که فکر نمیکنم هنوز اومده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام مال من هم اینجوریه لطفا برای من هم ارسال کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 ظاهرا اکثر لودرای موجود این مشکلو داره تو یه پست یادمه امیر گفته بود دارم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 والله من یک لودر دارم که مشکل نداره اما امکان انتشار آن در انجمن نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 والله من یک لودر دارم که مشکل نداره اما امکان انتشار آن در انجمن نیست سلام و تشکر در پیام خصوصی و ایمیل چی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام امیر جان برای من بفرست ممنون میشم من شدیدا نیاز دارم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 2.5 کرکش اومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 والله من یک لودر دارم که مشکل نداره اما امکان انتشار آن در انجمن نیست آقای تهرانی خواشها برای من هم بفرستید خیلی خیلی ضروریه منتظرم دوستان ، هر کی داره زحمتشو بکشه ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز برای شما پیام خصوصی فرستادم ورژن این نرم افزار 3 میباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر