bakhtegan 0 ارسال شده در شهریور 89 درود و سلام خدمت دوستان گرامی!! بنده یه مشکل در طراحی سایت با جوملا برام پیش اومده. بنده میخواهم یک سایتی برای شهر مان درست کنم اما با چند مشکل رو برو هستم. 1- هنوز یک قالب خوبی برای این کار پیدا نکردم.( اگه امکان داره یک قالب بهم معرفی نمایید که بکارم بیاد) 2- توی قالب هم که دارم من میخواهم مطالبی رو که در سایت قرار میدهم هر کدوم توی قسمت مخصوص به خودش بره برای مثال من مطلبی رو با موضوع خبر ارسال میکنم در قسمت خبر در قالبم نمایش داده بشه و اگر مطلبی با موضوع ورزشی ار سال میکنم عنوان یا قسمتی از مطلب رو نمایش بده و اگر هم امکانش باشه تصویر کوچک رو هم نمایش بده. مانند سایت www.abadehtashk.com من توی انجمن ها گشتم اما جوابم رو پیدا نکردم. خواهش میکنم که هرچه سریعتر کمکم نمایید با تشکر :x (36): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام اون چه كه زياده قالب. به اينجا سرزديد؟ http://joomina.ir/component/tpshowcase/-/list/tags براي اون يكي كار هم بايد با بخش و مجموعه هاي جوملا كار كنيد. مثلا يه بخش بذاريد به اسم اخبار و براي اين بخش اين مجموعه ها رو بسازيد: ورزشي، فرهنگي و ... بعد مطلب كه ميذاريد مجموعه و بخش مخصوصشو تعيين كنيد. مرحله بعد هم اينه كه منو بسازيد و منوها رو به همون مجموعه بخشايي كه ساختيد وصل كنيد. براي عكس كنار خبر هم توي همين انجمن در قسمت ماژولها بحث شده ميتونيد مراجعه كنيد و ماژول مربوطه رو دانلود كنيد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 89 با سلام و خوش آمد گويي به شما دوست عزيز (بختگان) براي عضويت در انجمن تخصصي جوملا (جومينا) دوست عزيز من براي شهرستان ارسنجان يك پرتال شهري طراحي كردم كه هنوز آپلود نشده ولي چند نكته را در نظر داشته باش سيستم خريد و فروش كالا سيستم رزرو هتل سيستم گردشگري پيش بيني وضعيت آب و هوا معاملات مسكن اطلاعات مشاغل كاريابي اينترنتي و ... ولي سعي كن از يك قالب اختصاصي براي اين كار استفاده كني تا بتوني با انعطاف بيشتري كار كني. موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bakhtegan 0 ارسال شده در شهریور 89 درود دوست عزیز بنده کار با بخش ها رو بلدم اما متاسفنه نمیتونم منویی رو که که براشون ساختم نمایش دهم یعنی میتونما اما نمیتنم به عنوان مثال در بخش اخبار که خودش ورزشو عمران و... رو داره تیتر های ورزش رو در یک منو و تیتر های عمران را در منویی دیگر نماشی دهم. نمیدو نم اشکالم کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام اولا مشکلتو خوب تشریح کن دوما اگه متوجه شدم شما منوی که میسازید نمیتونید فعال کنید یه کم بیشتر توضیح بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر