golijon 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام ببخشید فرم ساز فابریک را از کجا دانلود کنم که با جوملا 1.7 سازگای داشته باشه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/forms/1659 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golijon 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون ولی از اینجا که دانلود کردم یه packages هست که این packages شامل فایل های zip هست مثل com_fabrik_3.0.0.1 mod_fabrik_form_3.0.0.1 mod_fabrik_list_3.0.0.1 و . . حدودا 30 تا فایل کل این فایلها را باید نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 بله این شامل کامپوننت و ماژول ها و پلاگین های این افزونه هست که با توجه به نیازتون می تونید نصب و استفاده کنید com ---> کامپوننت mod ---> ماژول plg ---> پلاگین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر