Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. من یک قالب برای جوملا 1.7 دارم. یک مشکلی که دارم این است که در یک منو وقتی که یک مجموعه مطلب را انتخاب می کنیم ، اگر بیشتر از سه مطلب باشد ، قالب بهم می ریزد یعنی چند مطلب به سمت راست و چند مطلب نیز به سمت چپ می رود. تعداد ستون ها نیز 1 هست و مابقی تنظیمات صحیح است. فقط مشکل از این قالب است. لینک: http://www.irankhodro2038.ir/sale.html با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 جوابی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما احتمالا از ورد متنی رو کپی نکردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 خیر از یک سایت دیگه کپی کردیم. مشکلی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 ممکن هست از این باشه شما هر وقت متنی رو کپی میکنید ابتدا در نوت پد کپی کنید و از نت پد به ادیتور جوملا تا مشکلات احتمالی پیش نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر