swit123 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من از هاستکاران یه هاست رایگان گرفتم. همونطور که میدونید این هاست جوملا1.5 را خودش رایگان نصب کرده. من ماژول فروشگاه ساز جومینا رو از وبسایت جومینا دانلود کردم ولی موقع نصب اون با ارور های زیر مواجه میشم JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل JFolder::files: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. JFolder::folder: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. JFolder::files: مسیر تعیین شده دارای پوشه معتبر نمیباشد و یا پوشه حذف شده است. خطا! نمیتواند فایل XML نصب جوملا را در بسته آن بیابد. میشه بگید هنگام نصب آدرس بخش که گفته"نصب از فهرست" رو چه باید بذارم؟:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید فکر می کنم شما دارید بسته فروشگاه ساز جومینا رو از طریق مدیریت جوملا نصب می کنید که این خطا طبیعی هست! اگر بسته فروشگاه ساز رو دارید نصب می کنید در واقع این بسته رو مثل جوملا باید نصب کنید اگر در نصب افزونه فروشگاه ساز مشکل دارید در خصوص ارور فوق بارها بحث و راه کار ارائه شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز طبق گفته جناب فرحزادیان عمل کنید فراموش نکنید که سطح دسترسی ها رو چک کنید و در صورت نیاز ftp رو فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر