hamid80 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من پرمشین فایل configuration.php کردم 666 چه اتفاقی می افته اگر 644 باشه 666سلام من پرمشین فایل configuration.php کردم 666 چه اتفاقی می افته اگر 644 باشه یا 666 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام من پرمشین فایل configuration.php کردم 666 چه اتفاقی می افته اگر 644 باشه 666سلام من پرمشین فایل configuration.php کردم 666 چه اتفاقی می افته اگر 644 باشه یا 666 سلام این تغییراتصرفا جهت سطح دسترسی هست هرچه به 777 نردیک تر بشه امنیت کمترو سطح دسترسی بیشتر خواهد شد و هرچه کمتر شود سطح دسترسی کمتر و امنیت بیشتر میشه موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در بهمن 90 به بینید تا انجای که من می دانم 777 مروبط به فودر می شه و 666 مروبط به فایل حالا سوالم این هست اگر 6666 بشه یعنی اینکه امکان داره سایت ه-ک بشه و اصولا سایت امنیست با این فایل هست به بینید تا انجای که من می دانم 777 مروبط به فودر می شه و 666 مروبط به فایل حالا سوالم این هست اگر 666 بشه فایل configuration.php یعنی اینکه امکان داره سایت ه-ک بشه و سایت امنیتش زیر سوال بره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام فایل هم می تونه پرمیشن 777 داشته باشه بله از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد میکنه تو فایل کانفیگ کلیه اطلاعات سایت شما از قبیل نام دیتابیس و رمزهای عبور وجود داره برای اطلاع بیشتر در این باره این تاپیک رو مطالعه کنید http://forum.joomina.ir/thread-2852.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر