dareush 0 ارسال شده در بهمن 90 برای نمایش موقعیت topnav در سایت هر چه منو یا ماژول های دیگر میگذارم در موقعیت top موقعیت فوق فعال نشده و عکس top nav موجود در فولدر image در templat در صفحه سایت نمایش داده نمی شود واقعا مشکل از کجاست؟و چطوری میتونم رفع کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohajjel 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست من فایل templateDetails رو با ویرایشگر باز کرده و موقعیت مورد نظر را اضافه کنید و مجددا این فایل رو آپلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در بهمن 90 چطور موقعیت رو اضافه کنم اگه میشه با جزئییات بفرمایید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام عذرخواهی میکنم بابت فراموشی قرار دادن این موقعیت در قالب شما فایل TemplateDetails.xml رو باز کنید و در خط 35 این کد رو اضافه کنید: topnav در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در بهمن 90 ضمن تشکر از توجه شما مشکل حل شد.. ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر