hamed1374 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام منو سایتم چرا اینجوری میشه بعد دسته بندی .ایا ماژوال یا چیز دیگه ای لازم داره این تو دموی اصلی سایت اینم سایت من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بشه بهتر بررسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1374 0 ارسال شده در بهمن 90 http://rotoobat.ooq.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 من کدهای سایت شما رو بررسی کردم اصلا منویی وجود نداره که نشون بده! شما باید یک منو ایجاد کنید و آیتم های منو رو هم ایجاد کنید بعد برید در قسمت مدیریت ماژول ها، و ماژول ایجاد شده برای منو رو در موقعیت مورد نظر قرار داده و فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1374 0 ارسال شده در بهمن 90 من منو هارو ساختم ولی شما بگید باید از کجا منو هارو بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 شما باید وارد مدیریت بشید از بالا منوی مدیریت منو رو انتخاب کنید بعد یک منو به نام مثلا topmenu ایجاد کنید وارد این منو بشید و لینک ها یا همون آیتم های منو رو ایجاد کنید بعد از اینکار وارد مدیریت ماژول بشید و منوی جدیدی که ایجاد کردید رو در موقعیت مورد نظر فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1374 0 ارسال شده در بهمن 90 چطور میتونم رنگ منو هایی که ایجاد کردمو عوض کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 برای تغییر رنگ منو شما در خط 1076 فایل template.css این کد رو جایگزین کنید: #kh-menu li { background: url("../images/nav_border.png") no-repeat scroll left top transparent; color: #FFFFFF; display: inline; line-height: normal; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1374 0 ارسال شده در بهمن 90 میشه یکمی بیشتر توضیح بدید. و فاصله بین منو هارو چطور میشه تنظیم کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر