hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من جوملا 2.5 ترجمه جومینا رو نصب کردم 2 مشکل دارم 1 قالب فابریکی که جومینا براش طراحی کرده درIE6 مشکل داره در صورتی که برای ie6و7 css جدا تعریف کرده اگه میشه راهنمایی کنید 2-در قسمت تب مرورگر وقتی سایت رو باز میکنم اسم سایت جومینا رو مینویسه و در قسمت مدیریت سایت گزینه ای برای مدیریت صفحه اول وجود نداره یا اگه داره من نمیدونم اگه اساتید راهنمایی کنن ممنون میشم در ضمن در قسمت تنظیمات سایت اسم سایت رو هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد. http://www.jahankhahan.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام 1. کدام قسمتها مشکل داره؟ 2. جهت تغییر اسم سایتس که فرمودید مسیر زیر: مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی --- > در سمت چپ تب " گزینه های نمایش صفحه " (عنوان صفحه) در مورد تنظیمات صفحه اصلی نیز در همان مسیر بالا: مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی --- > (تب های سمت چپ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 كادر نمايش مطالب در ie6 به صورت نصفه نمايش داده ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه دوستان جوملا 2.5 سال 2012 ie6 سال 2000 ---------------------- اختلاف 12 سال ************************************** این نسخه ها بصورت بتا بوده در نسخه های بعدی که جومینا منتشر میکند مشکلات را حل می کنیم حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 ميشه بگين تقريبا نسخه بعدي كي منتشر ميشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام بستگی به تیم جوملای جهانی داره که نسخه بعدی رو چه زمانی ارائه کنه تا تیم جومینا در کمترین زمان ممکن نسخه جدید رو برای شما عزیزان آماده کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر