40sec 28 ارسال شده در بهمن 90 سلام مطالب وبسایتم طوری که توش بازه زمانی رو می نویسم مثلا برگزاری نمایشگاه کتاب از تاریخ 5 تا 10 بهمن نمایشگاه نقاشی 4 تا 12 بهمن برگزاری مسابقه والیبال جمعه 7 بهمن .... همون طور که در بالا می بینید مثلا در روز 7 بهمن سه اتفاق در پیشه حالا چطور می تونم ترتیبی بدم که مثلا بازدید کننده وقتی از بین جدول روزهای هفته، 7 بهمن رو انتخاب کرد سه تا انتخاب براش نمایش داده بشه که یکیش مسابقه والیباله و دیگری نمایشگاه کتاب و آخری هم نمایشگاه نقاشی آیا باید در بخش "مطلب جدید" قسمت "Finish Publishing" یا "پایان انتشار" رو هم پر کنم؟ و یا از افزونه خاصی استفاده کنم؟ کسی راه حلی به نظرش می رسه با سپاس از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 مطالب را می تونید مجموعه بندی کنید و در منو نمایش لیست تمام مطالب مجموعه را انتخاب کنید نیاز به افزونه خاصی نیست و بهتر هست تاریخ و ساعت پایان انتشار را از پارامترهای مطلب انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در بهمن 90 ممنون ولی کلا متوجه نشدم مطالب را می تونید مجموعه بندی کنید...؟! همین طور خط های بعد... تاریخ و ساعت پایان انتشار را از پارامترهای مطلب... راستی اگه قرار باشه که پایان انتشار رو معین کنم که مطلبم از آرشیو خارج میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام منم "تقریبا" همین مشکلو دارم من میخوام مثلا 20 تا مطلب آپ کنم اما مثلا از این 20تا 5تا از این تاریخ منتشر بشن 5تا دیگه تو مثلا 2 روز دیگه! میشه این کارو کرد؟افزونه ای هست؟ پیشاپیش ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 شما می تونید زمان انتشار را در موقع ارسال در بخش پارامترهای مطلب و در قسمت تاریخ ایجاد و انتشار تغییر بدهید و نیاز به افزونه نداره (سمت چپ ویرایشگر) ------ در منوی محتوا و مدیریت بخش یک بخش ایجاد می کنید در منوی محتوا برای بخش ایجادی در مدیریت مجموعه ها ، یک مجموعه ایجاد می کنید در هنگام ارسال مطلب، بخش و مجموعه ایجادی را مشخص می کنید در منوی منوها ، منوی مورد نظر خودتون را انتخاب و دکمه جدید را میزنید از لیست مطالب و سپس نمایش لیست تمام مجموعه را انتخاب می کنید و منتشرش می کنید. در ضمن باید ماژول این منو در مدیریت ماژول ها در حالت انتشار قرار داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در بهمن 90 منظورم رو فکر کنم اشتباه رسوندم عکس زیر یک نمونه از صفحه سایت ام هست [/center] عکس 2 مثلا وقتی کسی از جدول بالا تاریخی رو انتخاب می کنه کلیه اتفاقاتی که فقط در اون روز میفته رو نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 پس می تونید از افزونه های تقویم یا ایونت استفاده کنید Event نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر