shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من یک قالبی دانلود کردم فایل کامل نصبی داشت بعد تو دموش قابلیت راست به چپ داشت ولی وقتی با همون اطلاعات نمونه نصبش کردم ان گزینه راست به چپ را ندارد ولی تو فایل هاش themplate_rtl.css را دارد ولی تو تنظیمات قالب تو مدیریت جوملا میرم گزینه واسه راست چین کردن نداره لطفا راهنمایی کنین ممنون می شم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در بهمن 90 اگه باشه باید داخل مدیریت قالب باشه اگه نه احتمال داره اون نسخه دقیقا نسخه ی دمو نباشه می تونید با سرچ کردن اسمش مجدد پیدا کنید و نصب کنید در نهایت نشد خودتون راست چین کنید از سی اس اس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 فایل themplate_rtl.css هستش من بلد نیستم تغییر بدم اگه اینجا بزارم لطف می کنین تغییر بدین؟ممنونتون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در بهمن 90 کار زمان بری هست ، حداقل برای بنده اگه بخواید می تونید روی سایت نصب کنید لینک رو اینجا بزارید ( خود فایل رو لازم ندارم ، فقط لینک سایت ) چند جاش رو کمکتون می کنم درست کنید ما بقی با خودتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 پلاگینی چیزی نیست بگیم بجای themplate.css از themplate_rtl.css بخونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 قالب خود را برای من پ.خ کنید تا برای شما راست چینش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در بهمن 90 شما به ترکیبی از این دو نیاز دارید اگه قرار باشه دقیق به جای این اون خونده بشه می تونید محتوای دو پوشه رو عوض کنید یا تغییر نام بدید ، ولی خب تجربه ی بنده نشون داده با این عمل کار انجام نمی شه و قالب به هم می ریزه البته من بیتشر عادت دارم کارهام رو دستی انجام بدم ، در این مورد منتظر پاسخ دوستان هستیم. پ.ن این انجمن یک بدی داره و اون این هست که در پست هایی که مطلب می زاریم سابسکرایب نمی شیم ، اگه احیانا در مورد موضوعی که بهتون قولش رو دادم ( راست چین کردن چند بخش ) اینجا مطلب گذاشتید و من ندیدم با ایمیل بنده در تماس باشید . m-mehdipoor@vatandata.com داخلش لینک همین تاپیک رو بدید کافیه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در بهمن 90 الان براتون پست خصوصی می کنماقای موذنی وقتی مخوام پیغام خصوصی بدم جایی برای پیوست فایل ندارد ایمیلتونو بدین ایمیل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر