rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوستان من به یک ماژول و یا کامپوننتی نیاز دارم که بتوانم به وسیله ی آن عکس را در بین مطالبم نمایش بدهم اصلا همچین چیزی است ؟ چون من در سایت های خارجی مشابه این را زیاد دیده ام. با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله همچین افزونه ای وجود داره برای گذاشتن تبلیغات در بین مطالب تو جومینا منتشر شده http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=335&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز من این را نصب کردم پیغام هم داد که درست نصب شده است اما کجا رفت؟ چگونه می شود از آن استفاده کرد؟ با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_3001 0 ارسال شده در بهمن 90 آیا افزونه ای هم برای نشان دادن تیلیغ بین دئ مطلب وجود دارد مثلا بشود تنظیم کرد که بین هر دو یا سه مطلب یک تبلیغ به نمایش دربیاید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام اقا رضا این افزونه پلاگینه شما باید فعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر