Texima 5 ارسال شده در بهمن 90 با سلام و درود دوستان گرامی یه مشکل جدی و اساسی رخ داده واسه تنظیم سئو جوملا باید فایل htaccess.TEX رو به .htaccess تغییر نام میدادم اما وقتی این کار انجام دادم دیگه سایت بالا نمیاد ارور 500 میده دوستان اگه کسی میدونه مشکل کجاست لطفا بگه خیلی ضروری و واجبه آدرسایت: پرفکت کاراته استان مرکزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز بارها در انجمن در این باره بحث شده اگر جستجو میکردید راحتر به جواب میرسیدید! شما در خط 20 این فایل این کد رو پیدا کنید: Options +FollowSymLinks و با این کدجایگزین کنید: ##Options +FollowSymLinks در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در بهمن 90 مرسی از پاسخ شما این مشکل خیلی برام مهم بود و متاسفانه سیستم انجمن ما بی بی تو بخش جستجو خیلی ضعف داره واسه همین مجبود شدم خودم تاپیکی ایجاد کنم تا زودتر به جوا ب برسم تا اینکه وقتم صرف جستجو بشه و مطمئنا جواب پیدا نمیکردم چون از سیستم جستجوی مای بی بی خوشم نمیاد تغییراتی رو که گفتید اعمال میکنم ببینم درست میشه یا نهمرسی تغییرات اعمال شد و مشکل برطرف شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر