so00osk 1 ارسال شده در دی 90 با سلام.. من یک قالب نصب کردم روی جوملا 1.7 بعد نوع صفحه بندی رو به این صورت نشون میده.. من میخوام به این صورت و عادی باشه.. http://up98.org/upload/server1/01/z/ja1p0s5ft6jqad9th1.jpg لطفا راهنمایی کنین که چکار کنم.. پیشاپیش از راهنماییهای شما ممنون.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در دی 90 متاسفانه فعلا روی لوکال هست و روی هاست ندارم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز اخه باید کدها بررسی بشه روی هاست های رایگان راه اندازی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در دی 90 حوب اگه میدونید بگید که من کدوم قسمت از فایلهارو چک کنم..!!؟؟ مشکلی از این نظر نیست فقط به نظر شما مشکل از قالبه یا CMS..؟؟ چون من چندتا قالب دیگه نصب کردم این مشکل بود.. بعد یه چیز دیگه.. الان من از قالب جومینا1.6 که قالب پیش فرض جوملا 1.6 فارسی هست روی جوملا 1.7 استفاده کردم.. ممکنه که ایراد از این باشه..؟؟ اگه هست چطور قالبهای دیگه هم همین مشکلو داشتن.. ممنون میشم کمک کنین.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 از جوملای کدام تیم استفاده می کنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما از قالب های بسته های جوملا 1.7 استفاده کنید بهترین راه برای حل مشکل شما دموی آنلاین هست تاکدهای سایت شما بررسی بشه اگر میتونید در هاست های رایگان فعلا سایت خودتون رو نمایش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر