دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام مدتی بود که قصد داشتم این قالب تو انجمن منتشر کنم اما خب به دلایلی نشد این قالب رو برای یکی از مشتری هام طراحی کرده بودم این قالب دارای 4 تصویر پس زمینه هستش که بصورت فید در زمینه سایت اسلاید می شوند شما می تونید تصاویر دلخواه خودتون رو با نام های bg1 تا 4 و فرمت jpg در پوشه Images قالب به جای تصاویر موجود قرار بدید راستی منوی این قالب آبشاری هستش دموی قالب دانلود از سرور جومینا در زمان انتشار قالب اپلود سنتر مشکل داشت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 موقع نصب این ارور رو میده: Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /administrator/index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.مشکل چیه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام موقع نصب این ارور میده؟؟؟؟؟ من قالب رو نصب کردم هیچ اروری نداد شما دوباره دریافت و نصب کن احتمالا درست دانلود نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام بررسی شد. مشکلی وجود نداشت و براحتی نصب شد مجدد دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 بله موقع نصب این ارور رومیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 مرتضی ازت تشکر میکنم!کارت واقعا محشره!عالیه نه نصب میشه مشکلی نداره فقط مرتضی جون این دو ستونه هم میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 همانطور که عرض کردم بنده الان نصب کردم و براحتی نصب شد شما مجدد دانلود و نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام رضا جان نخیر دو ستونه نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر