rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان و مدیران! اقا من یه افزونه میخوام که کاربرای مزاحم سایت رو از ای پی ببندم!میشه بگید چه باید بکنم؟یا یکی بهم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت دوستان و مدیران! اقا من یه افزونه میخوام که کاربرای مزاحم سایت رو از ای پی ببندم!میشه بگید چه باید بکنم؟یا یکی بهم معرفی کنید سلام آقا رضا شما باید در همون تاپیک قبلی پیگیری میکردی بحثت رو: http://forum.joomina.ir/thread-10137.html ایجاد پست تکراری خلاف قوانینی هست!:idea: دارم میگردم برات اگه پیدا کردم میزارم موفق و شادباشی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 از دوستان کسی نمی تونه کمک من بکنه:thankyou:حامد جون!اون واسه چت روم و اسکریپت چت روم بود!اما من واسه سایت میخوام!واسه خوده سایت!نه چت روم داداشه گلم:heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 از دوستان کسی نمی تونه کمک من بکنه:thankyou:حامد جون!اون واسه چت روم و اسکریپت چت روم بود!اما من واسه سایت میخوام!واسه خوده سایت!نه چت روم داداشه گلم:heart::thankyou: سلام داداش من یه لینک بهت معرفی کرده بودم در همون تاپیک اون واسه سایت بود :cool: این آدرس: http://forum.joomina.ir/thread-9663.html موفق و شاد باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 دوسته عزیز اینی که معرفی کردی به دردم نخورد!سرچ هم کردم تو انجمن!چیزی پیدا نکردم!به خدا اگه فرحزادیان یا گنجی بودن راهنماییم میکردن:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 90 اتفاقا در اون تاپیکی دوستمون معرفی کردند روش بن کردن آی پی های دلخواه توسط اچ تی اکسز قرار دارد و میتونید استفاده کنید که بهترین روش هم میباشد و اگر در استفاده از اون به مشگل خوردید مطرح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 به به مدیرای محبوب گنجی و فرحزادیان هم هستن!من میخوام یه ماژول باشه!نمی خوام کد بنویسم!میخوام اگه بشه یه ماژول باشهمیگم اقای سمشی این ماژول رو میتونه طراحی کنه؟یا این ماژول هستش تو انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 گذاشتم داداش!اما هیچی نشد!×اصلا این چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این کد برای بن کردن ای پی هست شما باید ای پی مورد نظر خودتون رو توش بصورت دستی وارد کنید به جای این ای پی if (ip == "206.186.23.178") مثلا ای پی خودتون رو بدید بعد برید به سایتتون ببینید با پیام اخطار مواجه می شید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب مرتضی جان!این کد رو کجا بزنم و چه جوری ازش استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 تو ماژول html دستی دیگه عزیزم یا اینکه برو تو مدیریت قالب بعد ویرایش html بعد بذار داخل کدهای قالبت قبل از تگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 ماژول دستی!یعنی منظورتون اینه که من هر کسی رو بخوام از ای پی بن کنم فقط ای پی هاشونو بزنم توی این کد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به مدیریت ماژولها برید و یک ماژول از نوع دستی ایجاد کنید و کد مربوطه رو در اون قرار دهید از افزونه jumi هم می تونید استفاده کنید همینطور قرار دادن در قالب که آقا مرتضی اشاره کردند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 بله دیگه البته باید ای پی ها رو از هم جدا کنی با کاما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در بهمن 90 سلام [align=center] لینک افزونه در جوملا جهانی موفق باشید[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر