masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام میخوام یک فرم طراحی کنم که به صورت جدول باشه و تعداد سطرها با رفتن به سطر بعد یکی زیاد بشه یعنی تعداد سطر ها نامشخص هستش ستون ها هم مثلا 7 تا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام بیشتر توضیح میدین ؟ مثلا اینو برا چه کاری میخواین میتونید یه نمونه نشون بدین ؟ در بخش کابری یا ادمین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام بیشتر توضیح میدین ؟ مثلا اینو برا چه کاری میخواین میتونید یه نمونه نشون بدین ؟ در بخش کابری یا ادمین ؟ یا حق برای کاربر میخوام باشه خودم ستون ها ی جدول رو توی مدیریت ایجان کنم مثل یه فرم خام ولی فقط یه ردیف خالی داشته باشه و کاربر اگه خواسب بیشتر از یه کالا سفارش بده انوماتیک یه سطر اضافه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام شما از چه فرم سازی استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر