masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوستان من میخوام کاری کنم که وقتی کاربر میخواد منوی نمایندگی رو باز کنه ازش username و password بخواد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام سطح دستریشو بزار رو عضو یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در دی 90 سطح دستریشو بزار رو عضو سلام ولی اینجوری اون منو قابل دیدن برای عموم نیست که ازشون یوزر و پسورد بخواد:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 سطح دستریشو بزار رو عضو سلام ولی اینجوری اون منو قابل دیدن برای عموم نیست که ازشون یوزر و پسورد بخواد:exclamation: پس من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام در جوملا 1.5 فکر نمی کنم این امکان رو داشته باشید ! افزونه های سطح دسترسی رو تست کنید که چنین امکانی رو در اختیارتون می زارن یا خیر... (قبل از کار با این دست افزونه ها بک آپ فراموش نشه) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر