rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام خدمت همه!بچها اقا محمد زحمت کشید و اسکریپت چت روم رو واسم نصب کرد اما من شکلکا رو عوض کردم و حالا بچها پی ام های هم دیگه رو تو چت روم نمی بیینن!تورو خدا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 فکر می کنم این اسکریپت مشکل داشته باشه چون من هم قبلاً نصب کرده بودم و همین مشکل را داشت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب میشه یه خویشو بهم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 خوب میشه یه خویشو بهم معرفی کنید jPFChat (joomla php free chat)اینو سرچ کنید ببینید به دردتو میخوره ..به نظرم فارسی سازی هم شده اینم هست لینک : http://mihanscript.ir/1270-%D8%A7%D8%B3%...2-1-5.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام!خوبید! من اینو نصب کردم اما اصلا به درد نمیخوره!سرعت لودشم خیلی پایینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 سلام!خوبید! من اینو نصب کردم اما اصلا به درد نمیخوره!سرعت لودشم خیلی پایینه پایینش یکی دیگه هم گذاشتم و اینم یکی دیگه :كامپوننت چت روم Kide سازگار با جوملا 1.6 و جوملا 1.5 http://www.jonijnm.es/web/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 این که فارسی رو ساپورت نمیکنه!بعدشم این کامپیونته دیگه؟درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 این که فارسی رو ساپورت نمیکنه!بعدشم این کامپیونته دیگه؟درسته؟ بله کامپوننته ... ولی اگه فارسی رو ساپورت نمیکنه فکر میکنم اون بالایی فارسی سازی کردن از اون استفاده کنید .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 اسکریپت Tiny Chat یا LACE AJAX یا GroChat را هم تست کنید که Tiny Chat به نظرم خوبه ولی همونی که آقا محمد برای شما نصب کردند را ببینید پیدا می کنید در جای دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 اره!اونو من خودم جایی دیگه دیده بودم که گفتم نمصبش کنه واسم!اما نمیدونم چرا وقتی شکلکا رو عوض میکنم دیگه هیچ کسی نظرات هم دیگه رو نمیبینهاقای موذنی یه کامپیونت یا یه ماژول چت روم خوب که تقریبا مثل همین اسکریپت باشه بهم معرفی میکنیبابا به خدا دارم دیونه میشم!تا حالا 4 باره این اسکریپت چت روم رو نصب کردم!اما نمیدونم چشه که اولش خوبه اما تا شکلکا رو تغییر میدم دیگه کسی نظر بقیه رو نمیبینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر