amara 21 ارسال شده در دی 90 سلام بسته هاي نصبي را چطوري بايد فارسي كرد يكي از دوستان راهنمايي مكنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 برای نصب بسته ها پیشنهاد می کنم افزونه ها را جدا کنید و فایل زبان آنها را ترجمه و روی جوملای فارسی خودتون نصب کنید. فایل های ini افزونه باید ترجمه بشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در دی 90 ميشه بيشتر راهنمايي كنيد متوجه منظورتون نشدم يعني اول جوملا فارسي را نصب كنم بعد قالب را و بعد افزونه هاي اون را در اين صورت شبيه به نمونه در نمياد كه من بسته كلي را ميگم كه همراه با خود جوملا هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 منظور من این هست که ماژول ها و کامپوننت و پلاگین ها را از بسته نصبی جدا کنید. البته این در موقعی دارای اهمیت هست که شما قبلاً جوملا را نصب کرده باشید و بخواهید اطلاعاتتون از دست نرود همون نمونه هم جزء ماژول و کامپوننت و پلاگین چیز اضافی نداره. ولی برای فارسی سازی جوملا باید یک پک فارسی را روی آن اکستراکت کنید و برای افزونه فایلهای ini و در بعضی مواقع php و xml را ترجمه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در بهمن 90 اگه اطلاعات نمونه اي كه با بسته نصب ميشه بخوايم اطلاعات خودمون باشه چي ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 باید این فایل را ویرایش کنید: installation\sql\mysql\sample_data.sql نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر