مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام امروز برای دوستان جومینا این قالبو زیبا و ساده رو آماده کرم امیدوارم خوشتون بیاد توضیح : عکسهای پیوست اسکرین شات : [/center] لینک دانلود دموی موقت :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 قالب خيلي زيبائيه . فقط منو هاي اون نميشه آبشاري بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام حتی در موقعیت right منوی کشوی وجود داره باید کلاس ماژول رو art-vmenu قرار بدید طریقه تغیر کلاس ماژول > مدیریت ماژول > ویرایش ماژول مورد نظر > پارمترهای اضافی > پسوند کلاس ماژول :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام حتی در موقعیت right منوی کشوی وجود داره باید کامپوننتش رو نصب کنید :thankyou: سلام و تشکر:thankyou: مهدی جان منظورت کامپوننت منو ساز swmenu هس دیگه؟ یعنی موقعیت right اون برای منوهای اون کامپوننت بهینه شدن؟ یا کامپوننت دیگه؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در شهریور 89 سلام مهدي جان من قالبو نصبيدم امام اين خطا رو در نصب نشون ميده JInstaller::install: فایل '/home/kosar/public_html/tmp/install_4c85d74fe854d/galeb-farsi4/images/edit.png' وجود ندارد من اين قالبو نياز دارم چون خيلي ساده و شكيله اگه مي شه يه بازبيني بكنبن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام به این خاطر که شما از نصب و حدف در جوملا استفاده کردید به این خاطر و نبود عکس edit.png باعث این ارور میشه شرمنده عزیز جان از اینجا دانلود کن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cojiyan 0 ارسال شده در آذر 89 سلام ، لينك دانلود كار نمي كند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام میتونید از این لینک دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 لینک دانلود خراب است!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر