hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 سلام حتما با کامپوننت پشتیبانگیر akeeba آشنایی دارید. چند وقت پیش در سایت جومینا این کامپوننت معرفی شد اما آن نسخه، نسخه آلفا5 بود و بعد از آن چند نسخه آلفا و بتا منتشر شد. این نسخه که من گذاشتم نسخه rc1 هست و فارس سازی هم شده که البته برای فارسی سازی آن از نسخه قبلی کمک گرفته شد و تغییراتی هم که در نسخه جدید وجود داشت ترجمه کردم و اضافه کردم. جا دارد که آقای تهرانی این نسخه را در سایت قرار دهد و یا نسخه قبل را بروز کند یا علی:thankyou: دانلودامکانات: 1- رفع بعضی باگهای موجود 2-افزایش مسائل امنیتی و رمز گذاری 3- امکان ذخیره سازی خودکار در بعضی سرویسهای موجود مانند Azure BLOB و IFRAMEs و CloudFiles 4- اطلاع از آخرین نسخه موجود 5- و... 6- اما مهمترین امکان اضافه شده موبوط به پشتیبان گیری حجیم است. به این صورت که شما سقفی را برای بیشترین حجم مشخص می کنید و این برنامه به صورت خودکار فایل پشتیبانی شما را به چند فایل تقسیم می کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من هنگام پشتیبان گیری با ارور زیر مواجه می شم "" پذيرفته نشدن پشتيبان عمليات پشتيبانگيري متوقف شده است به دليل خطا درشناسايي. آخرين پيام خطا بود .: Invalid AJAX data: لطفا بر روي دكمه ورود به سيستم نمايش در نوار ابزار كليك كنيد براي نمايش بيشتر اطلاعات فايل هاي ثبت شده در سيستم پشتيبانگيري .. قبل از ارسال به انجمن پشتيباني براي كمك لطفا راهنمايي اوليه كاربر را مطالعه كنيد .!. """ اشکال از کجاست چی کار باید بکنم خیلی مهمه می خوام سایت را از یه هاست انتقال بدم به هاست دیگه مر30:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید سوال جدید در پست جدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آبان 90 We're sorry, but your file was not found on the server, it might have been removed due to copyright abuse or inactivity دوست عزیز لطفا دوباره آپلود بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-r 0 ارسال شده در دی 92 نیس که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر