rezamasih 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوستان من به دنبال یک منوی آبشاری برای جوملا هستم اما هرچی می گردم اون چیزی را که می خواهم را پیدانمی کنم همه ی منو ها خیلی غیر حرفه ای هستند کسی می تواند کمک کند با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام شما دقیقا خواسته اتون از این منوساز چیست!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز وب سایت www.iranhost.com را نگاه کنید زمانی که موس را برروی منو های آن می بریم به صورت کشویی روبه پایین باز می شود با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 به نظرم Swmenu می تونه انتخاب مناسبی باشه ولی بهتر از این میتونه قالبی باشه که ویژگی زیر منو را داشته باشه، چون استفاده از این افزونه ها سرعت سایت را مقدار کمی کاهش میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر