hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 من میخوام تو google map مختصات یه روستارو بدست بیارم چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیزم اینجا انجمن جوملاست شما از کدوم افزونه استفاده می کنی؟ خب باید با گوگل مپ بری به استان مورد نظرت و بعد شهر و درنهایت برسی به روستا یا اینکه مختصات جغرافیایی محل مورد نظرت رو بدونی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 منم میدونم انجمن هست :exclamation: تاپیکم ناقص شده به خاطر ایرادات نت من از ماژول jgmapاستفاده میکنم میخوام ببینم مختصات درستو چه جوری میشه پیدا کرد ؟ باید 2تا کد داد تا ماژول اون موقعیتی رو که میخوامو نشون بده نقطه مورد نظرو رو گوگل پیدا میکنم ولی چه جوری اون کدهارو بدست بیارم نمیدونم منم میدونم انجمن هست :exclamation: تاپیکم ناقص شده به خاطر ایرادات نت من از ماژول jgmapاستفاده میکنم میخوام ببینم مختصات درستو چه جوری میشه پیدا کرد ؟ باید 2تا کد داد تا ماژول اون موقعیتی رو که میخوامو نشون بده نقطه مورد نظرو رو گوگل پیدا میکنم ولی چه جوری اون کدهارو بدست بیارم نمیدونم حل شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر