aminabcd 33 ارسال شده در دی 90 سلام من قالب را فارسي كردم يه مشكل خوردم اونم وقتي منو هاي بالا را جهت باز شدنش را عوض ميكنم ديگه منو حالت باز ميمونه اين كدها تغيير دادم #s5_navv li ul { z-index: 3; top: 50px; position: absolute; right: 0em; height: auto; width: 215px; font-weight: normal; border-width: 0; margin: 0; padding: 0; } اينم دمو از قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام باید کلی برسی بشه /. احتمالا نیازه که در js ها هم تغییری بدید /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در دی 90 الن من چيكار ميتونم كنم از دوستان كسي هست برسي كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این دمویی که شما گذاشتین که دموی اصلی قالبه شما باید کدهای جاوا رو بشناسی باید خیلی وقت گذاشت واسه اینکار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در دی 90 يعني هيچ كاري نميتونم انجام بدم يا هيچ كس نيست كمكي كنه و آشنايي با جاوا ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز این قالب رو فکر میکنم توی سایت جوملا ار تی فارسیش رو به فروش گزاشتن یا خیلی شبیه به این رو... به هر حال من فارسیشو دارم خواستین یک ایمیل به بنده بزنید به همون ادرس ایمیل( فارسی این قالب رو )بفرستم:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر