naladra 2 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت همگی دوستان گل جومینایی من میخوام در قالب مولا علی (ع) به جای هدر قالب اسلاید شو داشته باشم ، چطوری می تونم این امکان رو به قالب اضافه کنم ؟ :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام در فایل index.php موجود در پوشه قالب متن زیر را پیدا نمایید(خط 77 تا 81): متن رو حذف کرده و کد زیر را جایگزین نمایید: فایل index.php را ذخیره کنید و فایل templateDetails.xml را باز کرده سپس در بین تگهای یک خط جدید با محتویات زیر ایجاد کنید header فایل templateDetails.xml ذخیره نمایید و حالا به مدیریت جوملا رفته یک اسلاید شو نصب کنید و موقعیت اون رو header قرار دهید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در دی 90 سپاس از شما دوست عزیز و گرامی مشکل برطرف شد یک سوال دیگه هم داشتم چرا متن هایی که در قالب و ماژول های قالب قرار داده می شود چپ به راست هستش ؟ چطور میشه این مورد رو بر طرف کرد ؟ :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در دی 90 لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان http://www.petianpars.com در قسمت تماس با ما هم مطالب از کادر خارج میشه :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 مشکل از اسلاید شو می باشد از اسلاید شو دیگری استفاده نمایید این اسلاید شو مشکلات زیادی دارد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اگر من میخواهم هدر این قالب را با یک عکس عوض کنم یعنی جای تمام عکسهای کوچک را با یک عکس تکی عوض کنم چه کار کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. منظورتون را درست نفهمیدم. شما می خواهید به جای اسلاید شو عکس بگذارید؟ برای این کار باید یک ماژول HTML دستی ایجاد کنید و عکس را در آن بگذارید و در موقعیت هدر نمایش دهید. لطفا سایت خود را فعال کنید تا بتوان بهتر کمک کرد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در بهمن 90 با سلام اگر من میخواهم هدر این قالب را با یک عکس عوض کنم یعنی جای تمام عکسهای کوچک را با یک عکس تکی عوض کنم چه کار کنم با تشکر تا جایی که یادمه قبلا تو انجمن در این مورد بحث شده، جست و جو کنید پیدا می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در بهمن 90 من میخواستم بجای هدر تیکه تیکه شده یک عکس بزارم باید چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام در مورد تعویض عکس قالب هدر های چند تیکه ای من در حد توانم توی این تایپیک توضیح دادم امیدوارم قابل استفاده باشه http://forum.joomina.ir/thread-8805-post-57943.html#pid57943 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام قبلا یکی از دوستان همین درخواست شما رو کرده بودند و من در همون تاپیک نسخه ی اصلاح شده قالب رو بهمراه اسلایدشو گذاشته بودم اگر جستجو می کردید پیدا می شد به هر حال این لینک قالب اصلاح شده + اسلایدشو http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13291625681.zip کافیه بعد از نصب ماژول اسلایدشو اونو در موقعیت slide منتشر کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر