رفتن به مطلب
mercol30

مشکل سایت با کروم و اکسپلورر ...

پست های پیشنهاد شده

سلام بر دوستان و مدیران عزیز

من سایتی را طراحی کرده ام که در کروم یک مشکلی و در اکسپلورر یک مشکل دیگری دارد ؟

این آدرس سایته : شرمنده که به صورت عکس هست چون می خواستم توی جستجوی گوگل نیاید :

mi90e37qr48oy242anq.jpg

فقط در موزیلا مثل بچه آدم می یاد بالا ... در کروم همان اول توی منوی تصویری درجا میزنه و نمی ره ولی در اکسپلورر می ره ولی بعضی مطالب نمی آیند مثلا توی قسمت محصولات در موزیلا مطالب می آید ولی در اینترنت اکسپلورر نه ....

چطور باید این مشکل را در اینترنت اکسپلورر و کروم برطرف کرد و سایت با هر مرورگری سازگار شود . مشتری منتظر سایتش هست ولی هنوز این مشکل بر طرف نشده ... و فکر نکنم مشکل از قالب باشه چون توی چند قالب دیگه هم تست کردم ...

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من سایت رو با مرورگرهای IE و موزیلا باز کردم هیچ مشکلی و تفاوتی با هم نداشتند

هم منوی های بالا خوب نشون داده میشه هم مطالب قسمت محصولات ما

آرزومند آرزوهایتان

لینک به ارسال

سلام دوست عزیز همین چند دقیقه پیش درستش کردم یک قسمتش درست شد ولی هنوز قسمت گالری عکس مشکل داره و حتی با کروم هنوز مشکل داره ..... اینو چه کارش کنم لطفا با کروم تست نمایید . و گالری عکس را هم با اکسپلورر

لینک به ارسال

اینکه منوی های تصویری در کروم کار نمی کنند مشکل از قالب نیست و از خود افزونه منو های تصویری هست که می تونید اون رو با افزونه دیگری تعویض کنید

آرزومند آرزوهایتان

لینک به ارسال

تشکر دوست عزیز

اولا که افزونه سالم هست و با دو مرورگر دیگر کار می کنه ... و دوما نباید بگی با یک افزونه دیگر کار کن باید مشکل این افزونه حل بشه چون این افزونه خیلی به کار می آید ک

و ثانیا شما قسمت گالری عکس را با اینترنت اکسپلورر تست نکردی چون برای من نمی آید .

لینک به ارسال

ظارها توی اپرا هم منوی تصویری مشکل داره و این منو فقط توی موزیلا و اکسپلورر می آید .

خواهشا یک کمکی به ما کنید این مشکل را حل کنیم مشتریم منتظر سایت هست ؟؟

لینک به ارسال

با سلام

قبلا مقاله ی در مورد سازگاری قالب با مرورگر ie نوشتم که در بخش مقالات تیم جومینا میتونید با استفاده از اون مشکلتون رو حل کنید /.

یا حق

لینک به ارسال

تشکر از شما آقای شمسی حتما امتحان می کنم .. ولی الان که عجله دارم نمی شه ... یعنی با کروم و اپرا هم مشکلاتی دارم بجر موزیلا و کمی اکسپلورر ... و مشکل اصلی هم فکر کنم ماژول باشه که باید با قالب بهینه شود .. به هر حال من این ماژول را در همین جا معرفی و فارسی کردم و ظاهرا با بعضی قالب ها به مشکل بر می خوره البته تست و برداشت من این هست .. این ماژول حیف هست از آن استفاده نشود استفاده هایی زیادی می توان از آن انجام داد .. فعالا که بی خیالش شدم و از یک راه دیگر منوی زیبا می سازم ... ولی دوستان پیگیری کنید ماژول ماهی هست ...

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...