rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 با سلام!اقا چه جوری من یه موقعیت سرچ بالای سمت چپ هدر بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز در مورد ساخت موقعیت جدید بارها در انجمن بحث شده لطفا قبل از ارسال تاپیک جستجو کنید(قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 داداش مصطفی!من تمام انجمن رو خوندم!اما اون چیزی که مد نظر منه پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 من مشکل شما رو داشتم این تاپیک بدون هیچ کم و کاستی کمکم کرد: http://forum.joomina.ir/thread-4153.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز این برای تبدیل قالب!اما من قالبم اماده هست !فقط منیخوام اون بالا ی هدر سمت چپ یه موقعیت سرچ ایجاد کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 این تاپیک ها رو ببنید: forum.joomina.ir/thread-9756.html http://forum.joomina.ir/thread-3601.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 داداش متوجه نشدم!میشه بگید چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 برای ساخت موقعیت ابتدا فایل templateDetails.xml موجود در پوشه قالب رو باز کنید و سپس در بین تگهای یک خط جدید با محتویات زیر ایجاد کنید نام موقعیت سپس فایل templateDetails.xml را ذخیره و فایل index.php را باز نمایید و در قسمت مورد نظر که می خواهید این موقعیت قرار گیرد کد زیر را وارد نمایید سپس میتونید با استفاده از دایو در فایل css قالب موقعیت رو به شکل مورد نظر نمایش دهید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 مرتضی جان!منوی بالای سمت چپ بالای هدر رو چه جوری بزارم؟چه اسمی بمش!چه موقعیتی واسش تعریف کنم! اینم ادرس سایتم www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما می تونید با استفاده از توضیحات پست شماره 8 یک موقعیت ایجاد نمایید اگر موفق نشدید در صورت تمایل اطلاعات هاست و جوملا و لینک همین تاپیک رو برای من پ.خ کنید تا خودم براتون این موقعیت رو ایجاد کنم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 اقا من الان چی بدم که شما واسم درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 یوزر نیم و پسورد هاست + آدرس ورود به کنترل پنل هاست یوزر نیم و پسورد مدیریت جوملا لینک همین تاپیک به صورت پیغام خصوصی بفرستید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 فرستادم!فقط تورو خدا زودی اوکی کن واسمداداش میخوام بالای هدر سمت چپ باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام وارد مسیر زیر شوید : templates/untitled/css/template.css در خط 1937 عبارت div.search input قرار دارد . در اینجا عبارت margin: 15px 0 10px; را به margin: -7px 0 10px; اصلاح کنید و همچنین این خط را هم اضافه کنید float: left; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز موقعیت ایجاد شده هم اکنون می توانید سایتتون رو ببنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 داداش مرتضی الان عرض سایت زیاد شده .تورو خدا بگو چی کارش کنم اینم لینکش www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 عرض الان مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 مرسی مدیر محبوب!درسته الان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر