parvane 2 ارسال شده در دی 90 من کامپوننت قالب ساز جومینا رو نصب کردم تا بتونم یک فرم ثابتی رو برای مطالبم ایجاد کنم و به شکل یک قالب برای همه محصولاتم استفاده کنم امروز یک مشکلی پیدا کرده و اوون اینکه هر چی توش جدول می سازم بعد از save کردن جدول به صورت کد در می آید؟!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 من کامپوننت قالب ساز جومینا رو نصب کردم تا بتونم یک فرم ثابتی رو برای مطالبم ایجاد کنم و به شکل یک قالب برای همه محصولاتم استفاده کنم امروز یک مشکلی پیدا کرده و اوون اینکه هر چی توش جدول می سازم بعد از save کردن جدول به صورت کد در می آید؟!!!!! سلام به صورت چه کدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 من کامپوننت قالب ساز جومینا رو نصب کردم تا بتونم یک فرم ثابتی رو برای مطالبم ایجاد کنم و به شکل یک قالب برای همه محصولاتم استفاده کنم امروز یک مشکلی پیدا کرده و اوون اینکه هر چی توش جدول می سازم بعد از save کردن جدول به صورت کد در می آید؟!!!!! سلام به صورت چه کدی؟ مثلا این یک جدول 2 ستونه و 2 ردیفه است که با ویرایشگر ساختم و بعد از save کردن و دوباره باز کردن به این روز افتاده: لیبلق مشخصات لیبلبی قوانین یبلی باتری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز از ویرایشگر دیگه برای جوملا استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز از ویرایشگر دیگه برای جوملا استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر آرزومند آرزوهایتان من از ویرایشگر jce هم استفاده کردم و باز هم این مشکل رو داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام از اول این مشکل رو دارید یا بعداً اینطوری شده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 با سلام از اول این مشکل رو دارید یا بعداً اینطوری شده یا حق اولش کاملا درست بود...یکبار که خیلی جدول رو ویرایش کردم دیگه قاطی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام جداولی که قبلا ساختیت (مطالب دیگه ) هم بهم ریختن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در دی 90 با سلام جداولی که قبلا ساختیت (مطالب دیگه ) هم بهم ریختن یا حق این اولین جدولی بود که من ساختم و مرتب ویرایشش می کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در دی 90 با سلام جداولی که قبلا ساختیت (مطالب دیگه ) هم بهم ریختن یا حق این اولین جدولی بود که من ساختم و مرتب ویرایشش می کردم من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم حتی اومدم توی فرات پیچ جدول ساختم فایده نداشت توی دریم ریور ساختم و کد هاش رو منتقل کردم فایده نداشت بعد از کلی آزمون و عوض کردن ادیتور های مختلف خود افزونه رو آپدیت کردم مشکلم حل شد حالا این ایراد چرا به وجود اومده خبر ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر