mandoor 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من به چه شکل می تونم ارور 500 یا همون اروری رو که پایین براتون گذاشتم رو برطرف کنم اصلا می خوام ارور همون صفحه با توجه به لینکش برطرف شه http://www.nanogolestan.ir/golestan/index.php/component/content/34-weekly-features/46-afm اینم لینک اصلی سایتم و این ارور مربوط به بخش آخرین مقالات (میکروسکوپ afm(است :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در لینک زیر جستجو کنید چنانچه به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=5699922d11b312c109c83be10abe7b5a&sortby=lastpost&order=desc موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 این مشکل معمولا یا از .htaccess و یا از سطح دسترسی فایل ها می باشد افزونه امنیتی نصب کردید؟ سطح دسترسی ها رو بررسی کنید ببینید درست هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 سلام من تایپیک رو دیدم اما مشکل من این نیست من با سایت هیچ مشکلی ندارم وقتی قالبم رو خریدم هم فکر کنم درست بود ولی چون پاک کردم و در سطل زباله هم موجود نیست تمی تونم برگردونم اگه این یه مشکلم حل شه سایتم تمام شده فقط من می خوام یه صفحه درست کنم که جای این ارور بیاد اگه یه سری به سایت من بزنید و بنر بالا و قسمت آخرین مقالات را نگاه کنید در ادامه مطلب های بنر متحرک بالا و در آخرین مقالات دائم این ارور میاد هرکاری کردم نتونستم درست کنم اگه می تونید خواهشن کمکم کنیدآدرس سایت www.nanogolestan.ir/golestanنه مشکل من احتمالا از پاک کردن صفحات است من هرچی می خوام یه صفحه بسازم که به لینک ادامه مطلب بنر متحرک بالا یا آخرین مقالات ربط بدم نمی تونم .اصلا نمی دونم از کجا باید ربط بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 من سایتتون رو دیدم اگر صفحه ای حذف شده باشد ارور 404 میده نه 500 ارور 500 مربوط به فایل اچ تی اکسس و تنظیمات پرمیشن هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 خب باید چکار کنم تا درست شه این اچ تی اکسس و تنظیمات پرمیشن چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سطح دسترسی پوشه ها 755 فایل ها 644 فایل اچ تی اکسس جوملا رو در هاستتون اپلود کنید تا با فایل اصلی جایگزین بشه البته قبلش بک آپ یادت نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 فکر نکنم اینطوری باشه چون تا یه روز پیش کاملا کار می کرد من اشتباهن فقط مطلبش رو پاک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر