SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز!! نمی دونم سوالم رو جای درستی مطرح می کنم یا نه؟ درضمن جست و جو هم کردم ولی چیزی پیدا نکردم!! به هر حال اگه مشکلی بود به بزرگی خودتون ببخشید!! من چند تا وبلاگ دارم که آمار خوبی هم دارن و یه سایت هم تازه درست کردم می خوام ببینم کسی کدی چیزی داره که به وسیله اون کسانی که به وبلاگ سر میزنن اتوماتیک به سایت منتقل بشن؟؟؟؟ یه چند تا کد اچ تی ام ال بود تو بعضی سایت ها ولی درست کار نمی کردن!! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام نمیدونم این روش رو هم امتحان کرده اید یا نه ، اما با این حال خدمت شما http://amoozesherayaneh.mihanblog.com/post/818 فقط قبل از هر کاری از کدهاتون یک کپی تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 همون طور که فرمودید عمل کردم ولی باز هم ردایرکت نمی شه!! خودتون ملاحظه کنید: http://itaklove.mihanblog.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کدهای جاوا تو اینترنت هستند کافیه جستجو کنید منتهی سرویس های وبلاگ دهی رایگان معمولا این کد ها رو می شناسند و نمی ذارن که اجرا بشن بهترین روش اینه که از کد جاوا استفاده کنید منتهی فایل جاوا را در هاست خودتون آپلود کنید و در قالب وبلاگ ادرس دهی کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SILENT718 0 ارسال شده در دی 90 بهترین کدی که تا حالا پیدا کردم همین بوده ولی متاسفانه همین هم عمل نمی کنه!!!! میشه یکم بیشتر درمورد آدرس دهی صحبت کنید که بعد از آپلود باید چه کد هایی رو تو وبلاگ وارد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 منظورم اینه که کد جاوا رو از سایت های مربوطه بگیرید بعد توسط مرورگر فایل js. رو دانلود کنید حالا اونو تو سایت خودتون با اسم دلخواه مثلا rd.js در پوشه دلخواه مثلا jscripts اپلود کنید بعد برید تو قالب وبلاگ و این کد رو اضافه کنید بالای تک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر