mandoor 0 ارسال شده در دی 90 دوستان گلم سلام من یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم اگه میشه لطفا کمکم کنید که دعاتون می کنم اساسی من یه قالب از سی ام اس فارسی خریداری کردم و نزدیکای آخر قالب نوشته ((قدرت گرفته از کی 2 محصول سی ام اس فارسی)) هرچی سعی کردم نتوستم این مت را حذف کنم و فکر کنم چون قالب رو خریداری کردم حق حذف کردنش هم داشته باشم اگه می تونید خواهشن کمکم کنید آدرس سایت :www.nanogolestan.ir/golestan:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز در قالب فایل index.php رو چک کن در اونجا و در پایین فایل میتونی فوتر را حذف و یا تغییر بدی البته بعضی قالب ها یه فایل دیگه هم دارند به اسم template.php که اگر اون فایل در قالب باشه باید فایل رو چک و متن رو حذف و یا تغییر بدبد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام این قالب تجاریه عزیز نخیر چون شما خریداری کردید دلیل نمیشه که کبی رایتش رو بردارید می تونید به فروشنده بگید تا براتون برش داره در ضمن اون عبارتی که گفتید مربوط به قالب نیست مربوط به افزونه k2 هستش که شما از سی ام اس فارسی دریافت و نصب کردید با نصب افزونه k2 جومینا این مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اگر من k2 رو جومینا را نصب کنم برخی مطالب سایت من حذف میشه،راه حل بهتری ندارین که من بتونم کپی رایت رو حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 راه حلش اینه که فایل های k2 مربوط به بخش داخل سایت رو ویرایش کنید و کبی رایت رو بردارید یا اینکه اونا رو با فایلهای جومینا جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 من هرچی سعی کردم نتونستم؟انگار کد شده ،اصلا همچین چیزی نوشته نشده ،اگه ممکنه راه نماییم کنید چطوری و از کجا ویرایش کنم اینم فایل k2 که در پوشه کامپونت هام موجود بود براتون آپلود کردم اگه امکان داره یه نگا بندارید خلی نیاز دارم لینک دانلود www.gorganpsdp.ir/download/com_k2.rar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در دی 90 مشکلم حل شد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر