saaa1985 0 ارسال شده در دی 90 سلا من افزونه ای را برای نمایش لیستی از نمایدگیها برای جوملا میخواستم که لیستی از نمایندگی ها و شعب را به همراه فرم تماس مخصوص آنها نمایش بده و از قسمت کاربری سایت هم قابل ویرایش برای مثلا نویسنده سایت هم باشه. دقیقا مثل مجموعه های تماس خود جوملا ولی بشه از کاربری سیات هم کنرل و ویرایش کردش. منونمیشم راهنماییم کنید اگه بشه این کار رو با همون افزونه تماسهای خود جوملا کرد که خیلی خوبه ممنون اگه راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام فکر نمیکنم افزونه ای نیاز داشته باشید خود افزونه تماس هسته جوملا خوبه کافیه شما تماس های نمایندگی ها رو ایجاد کنید و در منویی ایجاد کنید و نوع منو رو مجموعه تماس قرار بدید با اینکار لیست تماس های های مجموعه ظاهر میشه کاربر نمایندگی اگه دسترسی داشته باشه میتونه ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز با فرم ساز هم میشه چنین کاری بکنید 1 واکنش ها : saaa1985 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saaa1985 0 ارسال شده در دی 90 ممنون از دوستان عزیز خواستم بدونم چطوری به کاربر نویسنده یا همون ناشر سایت از قسمت کاربری بتونه تماس اضافه یا کم کنه و یا ویرایش کنه اونارو. ممنون میشم در این مورد کمکم کنید با فرم سازها تا بحال کار نکردم نمیدونم چطری این کار رو کنم . ترجیه میدم از افزونه های خود جوملا استفاده کنم ممنون از زحمت دویتان بابت جواب به سوال من :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر