شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 90 سلام چرا وقتی من میخوام مطلبی رو ارسال کنم اون صفحه نوشتاری من سیاه هست اگه میشه یکی منو راهنمای کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 با ادیتور دیگه ای تست کردید؟ می تونید از "ویرایشگر فوق حرفه ای JCE" استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 90 این افزونه حرفه ای ام فایده نداشت بجا اون سیاهی عکس پشت صحنه سایتمو گذاشته ایا کسی میتونه باز کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 فایل جوملا را روی فایلهای کنونی خودتون اکستراکت کنید و پوشه installation را حذف کنید ببینید درست میشه(نصب نکنید× بکاپ هم بگیرید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز از ck editor استفاده نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 90 نه اقا علی اون کاری که گفتی رو هم انجام دادم اما باز درست نشد ؟ ck editorچیه افزونه هست پلاگین هست از کجا دانلود کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام اینم لینک دریافت ادیتور http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 90 دوستان مشکل از قالبم بود وقتی قالبو عوض کردم مشکل حل شد من از قالب رعد جومینا استفاده میکنم حالا من چکار کنم دوستان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 خب شما که خودت میگی مشکل از قالب بود حالا دیگه می خوای چیکار کنی مگه؟ یه قالب دیگه استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 90 قالبی که انقدر کار باهاش راحت باشه و این همه امکانات داشته باشه مثل رعد جومینا گیر نمیاد مگه بدی برات طراحی کنن تشکر از همه دوستان خوب که من رو راهنمایی کردن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر